آزمایشگاه علوم اعصاب محاسباتی

مدیر آزمایشگاه: مریم قربانی

دکتری پیوسته: فیزیک- مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان (2002-2009)

فوق دکتری: دانشکده فیزیک دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس- آمریکا(2009-2012)- نوروفیزیک

استادیار گروه مهندسی برق، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد

برنامه پژوهشی:

آیا نورونها تنها توسط سیناپسها با یکدیگر در ارتباطند؟ فعالیت نورونی باعث تغییر پتانسیل خارج سلولی و ایجاد منابع و چاههای جریان می شود. یک سوال بسیار مهم این است که میدان الکتریکی درونزای ایجاد شده چگونه بر فعالیت نورونی به صورت فیدبک تاثیر می گذارد. در این آزمایشگاه، با بررسی داده های حاصل از ثبت خارج سلولی در حیوان با رفتار آزادانه، علاقمند به فهمیدن این کوپلاژ اصطلاحا ایفپتیک می باشیم.

همچنین با ارائه مدل های ریاضی مناسب، نوسانات مغزی خصوصا حین خواب را مطالعه می کنیم. در واقع نورونها هنگام خواب ساکت نیستند و نوسانات مختلفی با ویژگی های متفاوت در مراحل مختلف خواب نشان می دهند. معروف ترین این نوسانات حالات بالا و پایین، دوک های خواب و امواج تیز ریپل می باشند. سوال دیگری که در پی پاسخ به آن هستیم چگونگی تاثیر خواب بر فرآیند فراموشی و تثبیت حافظه می باشد که جواب این سوال را با طراحی آزمون های مناسب و ثبت و آنالیز داده های ٍEEG در انسان بررسی می کنیم.

دانشجویان دکتری:

• امین عظیمی

دانشجوی دکترای پیوسته فیزیک (مشترک با دکتر علیرضا ولیزاده)

دانشجویان کارشناسی ارشد بیوالکتریک (مهندسی پزشکی):

• نسرین هاشمی
  • مصطفی صفایی (مشترک با دکتر سحر مقمی)
  • سید جلال سجادی
  • فرشته دهنوی (مشترک با دکتر سحر مقمی)
  • الهام صدر آبادی (مشترک با دکتر سحر مقمی)

محققین همکار:

• پروفسور مایانک مهتا (دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس)
  • دکتر علیرضا ولیزاده (دانشگاه علوم پایه زنجان)