اطلاعیه: تکمیل ثبت نام پذیرفته شدگان کارگاه دینامیک مغز و ظهور شناخت

به استحضار کلیه پذیرفته شدگان محترم کارگاه دینامیک مغز و ظهور شناخت می رساند. جهت تکمیل ثبت نام لطفا  هزینه شرکت در کارگاه را به شماره حساب 0302974527004 بانک ملی به نام مریم قربانی واریز کرده و تصویر فیش واریزی را تا پایان هفته ی جاری به همین آدرس ایمیل کنید. به علاوه در صورت تمایل به صرف ناهار در دو روز کارگاه و استفاده از امکانات مهمانسرای دانشگاه فردوسی جهت اسکان، تقاضای خود را به همراه فیش واریزی به مبلغ مجموع هزینه های ذکر شده در زیر تا پایان هفته ی جاری به همین آدرس ایمیل نمایید.

1-      هزینه شرکت در کارگاه برای دانشجویان 500000 ریال و برای اعضای هیات علمی 1000000   ریال می باشد.

2-      هزینه هر وعده نهار 140000ریال می باشد.

3-      هزینه اسکان در مهمانسرای دانشگاه اتاق های دو تخته هر تخت شبی 500000 ریال می باشد.

شایان ذکر است جهت دریافت گواهی شرکت در کارگاه حضور در سمپوزیوم نیز الزامی است. برای آشنایی بیشتر شرکت کنندگان مقالات ضمیمه شده توسط پروفسور بوژاکی تعیین شده است که توصیه می شود قبل از حضور در سمپوزیوم و کارگاه آنها را مطالعه بفرمایید.برای دانلود مقالات روی نام هر مقاله کلیک کنید

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 09381321869 تماس بگیرید.

1-The origin of extracellular fields and currents — EEG, ECoG, LFP and spikes

2-The log-dynamic brain: how skewed distributions affect network operations